Інформація про страви
ПЕРШІ СТРАВИ
Вимога законодавства пункти ст. 6 |
Інформація про страву |
1) назва харчового продукту; |
БОРЩ УКРАЇНСЬКИЙ |
2) перелік інгредієнтів; |
Картопля, Капуста Білокачанна, Цибуля ріпчаста, Буряк, Морква, Масло вершкове 72%, Квасоля, Томатна паста (виготовлено зі свіжих томатів), Сметана 21%, Сіль йодована, Вода |
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; |
Масло вершкове 72% (молоко), Сметана (молоко) |
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; |
- |
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; |
Порція – 150/200 грам |
6) мінімальний термін придатності або дата "вжити до"; |
Не більше 120 хв. з моменту приготування |
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); |
Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С. |
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера; |
ДНЗ «Ластівка» адреса: м. Охтирка вул. Сумська,17 |
10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; |
Температура подачі +60-65 °C
|
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. |
Маса порції – 150/200 г
|
|
Білки |
2,13/2,75 г |
Жири |
2,51/3,14 г |
з них: насичені |
|
Вуглеводи |
10,03/13,13 г |
з них: цукри |
|
Сіль |
|
Енергетична цінність |
68,85/88,75 ккал |
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 |
Інформація про страву |
1) назва харчового продукту; |
СУП ГРЕЧАНИЙ |
2) перелік інгредієнтів; |
Крупа гречана, Цибуля ріпчаста, Морква, Картопля, Олія, Масло вершкове 72%, Сіль йодована, Вода |
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; |
Масло вершкове 72% (молоко) |
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; |
Крупа гречана 5 гр. в 150 гр. страви
Крупа гречана 7 гр. в 200 гр. страви |
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; |
Порція – 150/200 грам |
6) мінімальний термін придатності або дата "вжити до"; |
Не більше 120 хв. з моменту приготування |
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); |
Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С. |
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера; |
ДНЗ «Ластівка» адреса: м. Охтирка вул. Сумська,17 |
10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; |
Температура подачі +60-65 °C
|
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. |
Маса порції – 150/200 г
|
|
Білки |
1,49/2,04 г |
Жири |
1,16/1,64 г |
з них: насичені |
|
Вуглеводи |
10,17/13,81 г |
з них: цукри |
|
Сіль |
|
Енергетична цінність |
56,22/76,94 ккал |
|
ДРУГІ СТРАВИ
Вимога законодавства пункти ст.6 |
Інформація про страву |
1) назва харчового продукту; |
Рулет рибний |
2) перелік інгредієнтів; |
Риба морожена "Хек тихоокеанський" (випотрошений без голови), хліб пшеничний подовий, цибуля ріпчаста, яйце куряче, олія, сіль йодована.
|
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; |
Яйце куряче, хліб пшеничний подовий.
|
4) кількість певних інгредієнтів або категорії інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; |
Риба
1-4 років – 53 гр. в 53 гр. страви
4-6,7 років – 79 гр. в 79 гр. страви |
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; |
Порція:
1-4 років – 53 грам
4-6,7 років – 79 грам |
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; |
Не більше 120 хв. з моменту приготування |
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); |
Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 630С. |
8) найменування та місцезнаходження оператору ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчових продуктів, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; |
ДНЗ «Ластівка» адреса: м. Охтирка вул. Сумська,17
|
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; |
Температура подачі + 60-65 0 С
|
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. |
Маса порції – 1-4 років – 53 г
4-6,7 років – 79 г |
Білки |
7,95/11,85 г |
Жири |
3,59/4,82 г |
з них: насичені |
|
Вуглеводи |
3,13/4,59 г |
з них: цукри |
|
Сіль |
|
Енергетична цінність |
76,34/108,81 ккал |
Вимога законодавства пункти ст.6 |
Інформація про страву |
1) назва харчового продукту; |
Котлета рибна любительська |
2) перелік інгредієнтів; |
Риба морожена "Хек тихоокеанський" (випотрошений без голови), морква,
хліб пшеничний подовий, цибуля ріпчаста, яйце куряче, молоко 2,5%, олія, вода питна, сіль йодована.
|
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; |
Яйце куряче, хліб пшеничний подовий, молоко.
|
4) кількість певних інгредієнтів або категорії інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; |
Риба
1-4 років – 53 гр. в 59 гр. страви
4-6,7 років – 79 гр. в 88 гр. страви |
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; |
Порція:
1-4 років – 59 грам
4-6,7 років – 88 грам |
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; |
Не більше 120 хв. з моменту приготування |
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); |
Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 630С. |
8) найменування та місцезнаходження оператору ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчових продуктів, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; |
ДНЗ «Ластівка» адреса: м. Охтирка вул. Сумська,17
|
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; |
Температура подачі + 60-65 0 С
|
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. |
Маса порції – 1-4 років – 59 г
4-6,7 років – 88 г |
Білки |
10,2/14,73 г |
Жири |
1,77/2,6 г |
з них: насичені |
|
Вуглеводи |
21,84/28,25 г |
з них: цукри |
|
Сіль |
|
Енергетична цінність |
81,21/116,36 ккал |
Вимога законодавства пункти ст.6 |
Інформація про страву |
1) назва харчового продукту; |
Шніцель рибний |
2) перелік інгредієнтів; |
Риба морожена "Хек тихоокеанський" (випотрошений без голови),
цибуля ріпчаста, зелень петрушки, вода питна, яйце куряче, сухарі панірувальні, сіль йодована, олія.
|
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; |
Яйце куряче, сухарі панірувальні.
|
4) кількість певних інгредієнтів або категорії інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; |
Риба
1-4 років – 53 гр. в 47 гр. страви
4-6,7 років – 79 гр. в 70 гр. страви |
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; |
Порція:
1-4 років – 47 грам
4-6,7 років – 70 грам |
6) мінімальний термін придатності або дата «вжити до»; |
Не більше 120 хв. з моменту приготування |
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); |
Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 630С. |
8) найменування та місцезнаходження оператору ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчових продуктів, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; |
ДНЗ «Ластівка» адреса: м. Охтирка вул. Сумська,17
|
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; |
Температура подачі + 60-65 0 С
|
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. |
Маса порції – 1-4 років – 47 г
4-6,7 років – 70 г |
Білки |
9,75/14,14 г |
Жири |
1,21/1,82 г |
з них: насичені |
|
Вуглеводи |
23,29/30,42 г |
з них: цукри |
|
Сіль |
|
Енергетична цінність |
85,35/121,31 ккал |
Вимога законодавства пункти ст. 6 |
Інформація про страву |
1) назва харчового продукту; |
Каша кукурудзяна розсипчаста |
2) перелік інгредієнтів; |
Крупа кукурудзяна , вода питна ; ,сіль харчова йодована ; масло вершкове 72 % |
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; |
Масло вершкове 72%(молоко) |
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; |
Крупа кукурудзяна 29,5/37 , вода 70,5/88,5 ,сіль йодована 0,25/0,3, масло вершкове 72 % 2/2,5 |
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; |
Порція – 90,113грам |
6) мінімальний термін придатності або дата "вжити до"; |
Не більше 120 хв. з моменту приготування |
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); |
Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С. |
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера; |
ДНЗ «Ластівка» адреса: м. Охтирка вул. Сумська,17 |
10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; |
Температура подачі +60-65 °C
|
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. |
Маса порції – 90,113 г
|
90 |
113 |
Білки |
2,46 |
3,09 |
Жири |
4,42 г |
5,73 |
з них: насичені |
|
|
Вуглеводи |
21,38 |
26,82 |
з них: цукри |
|
|
Сіль |
|
|
Енергетична цінність,ккал |
112,64 |
141,22 |
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 |
Інформація про страву |
1) назва харчового продукту; |
КАША ГРЕЧЕНА РОЗСИПЧАСТА |
2) перелік інгредієнтів; |
Крупа гречана , Вода, Сіль йодована, Масло вершкове 72 % |
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; |
Масло вершкове (молоко) |
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; |
Крупа гречана 33,5 /42, Вода 63,5/79,5, Сіль йодована 0,25/3,0 масло вершкове 72 % 2/2,5 , |
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; |
Порція – 82,103 грам |
6) мінімальний термін придатності або дата "вжити до"; |
Не більше 120 хв. з моменту приготування |
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); |
Продукт після приготування зберігається при температурі не нижче 65 0С. |
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера; |
ДНЗ «Ластівка» адреса: м. Охтирка вул. Сумська,17 |
10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; |
Температура подачі +60-65 °C
|
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. |
Маса порції – 82/ 103 г
|
82 |
103 |
Білки |
4,24 |
5,31 |
Жири |
2,56 |
3,20 |
з них: насичені |
|
|
Вуглеводи |
21,20 |
26,58 |
з них: цукри |
|
|
Сіль |
|
|
Енергетична цінність,ккал |
125,45 |
157,23 |
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 |
Інформація про страву |
1) назва харчового продукту; |
КУРКА ПО - ІТАЛІЙСЬКІ (ПІДЛИВА) |
2) перелік інгредієнтів; |
Курятина (філе), томатне пюре (томати свіжі, сіль, вода), цибуля ріпчаста, олія, цукор, сіль йодована, вода питна |
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; |
- |
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; |
1-4 роки |
4-6 років |
Курятина (філе) – 45 гр. в 36/10 гр страви
|
Курятина (філе) – 60 гр. в 48/12 гр страви
|
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; |
Порція – 36/10 грам |
Порція – 48/12 грам |
6) мінімальний термін придатності або дата "вжити до"; |
Не більше 120 хв. з моменту приготування
|
Не більше 120 хв. з моменту приготування |
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); |
Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті
при температурі не нижче 63 0С. |
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера; |
ДНЗ «Ластівка» адреса: м. Охтирка вул. Сумська,17 |
10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; |
Температура подачі + 60 - 65 °C
|
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. |
Маса порції – 36/10 г
|
|
Білки |
11,18 г |
Жири |
5,13 г |
з них: насичені |
|
Вуглеводи |
15,06 г |
з них: цукри |
|
Сіль |
|
Енергетична цінність |
151,57 ккал |
|
Маса порції – 48/12 г
|
|
Білки |
14,91 г |
Жири |
6,68 г |
з них: насичені |
|
Вуглеводи |
20,09 г |
з них: цукри |
|
Сіль |
|
Енергетична цінність |
200,68 ккал |
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 |
Інформація про страву |
1) назва харчового продукту; |
РАГУ ІЗ КУРЯТИНИ |
2) перелік інгредієнтів; |
Курятина (філе), олія, вода питна, картопля, морква, цибуля ріпчаста, томатне пюре (томати свіжі, сіль, вода), борошно пшеничне, сіль йодована |
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; |
борошно пшеничне |
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; |
1-4 роки |
4-6 років |
Курятина (філе) – 45 гр. в 32/102 гр страви
Картопля - 66 гр. в 32/102 гр. страви |
Курятина (філе) – 60 гр. в 43/136 гр страви
Картопля - 88 гр. в 43/136 гр. страви |
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; |
Порція – 32/102 грам |
Порція – 43/136 грам |
6) мінімальний термін придатності або дата "вжити до"; |
Не більше 120 хв. з моменту приготування
|
Не більше 120 хв. з моменту приготування |
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); |
Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті
при температурі не нижче 63 0С. |
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера; |
ДНЗ «Ластівка» адреса: м. Охтирка вул. Сумська,17 |
10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; |
Температура подачі + 60 - 65 °C
|
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. |
Маса порції – 32/102 г
|
|
Білки |
11,18 г |
Жири |
5,13 г |
з них: насичені |
|
Вуглеводи |
15,06 г |
з них: цукри |
|
Сіль |
|
Енергетична цінність |
151,57 ккал |
|
Маса порції – 43/136 г
|
|
Білки |
14,91 г |
Жири |
6,68 г |
з них: насичені |
|
Вуглеводи |
20,09 г |
з них: цукри |
|
Сіль |
|
Енергетична цінність |
200,68 ккал |
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 |
Інформація про страву |
1) назва харчового продукту; |
МАКАРОННИК З М’ЯСОМ |
2) перелік інгредієнтів; |
Яловичина, масло вершкове (молоко), макаронні вироби, сіль йодована, цибуля ріпчаста, олія, яйце куряче, сухарі панірувальні, вода питна |
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; |
масло вершкове (молоко), яйце куряче, сухарі панірувальні |
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; |
1-4 роки |
4-6 років |
Яловичина – 32гр. в 94 гр. страви
Макаронні вироби – 28,5 гр. в 94 гр. страви |
Яловичина – 40 гр. в 118 гр. страви
Макаронні вироби – 36 гр. в 118 гр. страви |
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; |
Порція – 94 грам |
Порція – 118 грам |
6) мінімальний термін придатності або дата "вжити до"; |
Не більше 120 хв. з моменту приготування
|
Не більше 120 хв. з моменту приготування |
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); |
Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті
при температурі не нижче 63 0С. |
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера; |
ДНЗ «Ластівка» адреса: м. Охтирка вул. Сумська,17 |
10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; |
Температура подачі + 60 - 65 °C
|
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. |
Маса порції – 94 г
|
|
Білки |
10,35 г |
Жири |
4,01 г |
з них: насичені |
|
Вуглеводи |
22,37 г |
з них: цукри |
|
Сіль |
|
Енергетична цінність |
168,48 ккал |
|
Маса порції – 118 г
|
|
Білки |
12,95 г |
Жири |
5,25 г |
з них: насичені |
|
Вуглеводи |
28,16 г |
з них: цукри |
|
Сіль |
|
Енергетична цінність |
213,57 ккал |
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 |
Інформація про страву |
1) назва харчового продукту; |
КОТЛЕТА НАТУРАЛЬНА З ФІЛЕ КУРКИ ПАНІРОВАНА В СУХАРЯХ |
2) перелік інгредієнтів; |
Курятина (філе), яйце куряче, хліб пшеничний подовий, олія, сіль йодована
|
3) речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; |
хліб пшеничний подовий, яйце куряче |
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; |
1-4 роки |
4-6 років |
Курятина (філе) – 45 гр. в 48 гр страви
|
Курятина (філе) – 60 гр. в 65 гр страви
|
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; |
Порція – 48 грам |
Порція – 65 грам |
6) мінімальний термін придатності або дата "вжити до"; |
Не більше 120 хв. з моменту приготування
|
Не більше 120 хв. з моменту приготування |
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); |
Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті
при температурі не нижче 63 0С. |
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера; |
ДНЗ «Ластівка» адреса: м. Охтирка вул. Сумська,17 |
10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; |
Температура подачі + 60 - 65 °C
|
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. |
Маса порції – 55 г
|
|
Білки |
10,65 г |
Жири |
3,95 г |
з них: насичені |
|
Вуглеводи |
4,08 г |
з них: цукри |
|
Сіль |
|
Енергетична цінність |
96,56 ккал |
|
Маса порції – 73 г
|
|
Білки |
14,13 г |
Жири |
5,06 г |
з них: насичені |
|
Вуглеводи |
5,30 г |
з них: цукри |
|
Сіль |
|
Енергетична цінність |
126,03 ккал |
|
|